Het belang van training

HALOKS wil altijd het optimale/maximale voor en met de keepers behalen. Of het gaat om de veldtrainingen waarbij de keepers centraal staan, de instructie en begeleiding van clubs en (aspirant) trainers of de organisatie van evenementen.

Vanuit mijn vroege actieve periode heb ik de beleving dat keepertraining van grote meerwaarde is voor de prestaties van de keeper. De individuele benadering gaf mij het gevoel van waardering dat bij de bijzondere rol van de keeper hoort. Later heb ik het gemis van de keepertrainer zelf ervaren.

Ik heb daarin de ruimte gezien om voor de huidige generatie keepers, (aspirant) trainers en clubs een rol te vervullen. Na aanvankelijk alleen als keepertrainer binnen een club actief te zijn geweest volgen nu de keepers zelf, die vragen om onder andere trainingsdagen, privétrainingen en keepersclinics voor volwassenen. HALOKS wil ze allemaal op hun wenken bedienen.

Naast de keepers ontstaat de vraag naar de invulling van keepen en keeperstraining bij coaches, hoofdtrainers, jeugdtrainers en (aspirant) keepertrainers.

Snel daarna komen de clubs. Zij zien kans om de aandacht voor de rol van de keeper te combineren met een grote clubactiviteit. Soms in de vorm van een kamp, soms als clinic. Al met al een zeer natuurlijke weg.

HALOKS wil binnen de hockeysport een plaats invullen die zich kenmerkt door sportieve prestatie en aandacht voor de rol van de keeper. Daarbij wil HALOKS nieuwe initiatieven ontplooien en ontwikkelen. Nooit bang om de nek uit te steken er ervoor te gaan!

 

Het bedrijf staat voor kwaliteit en service: De klant staat bij mij altijd voorop. Net als het spel dat telkens verandert, verander ik ook dagelijks mee.